Luni - Vineri 09:30 - 18:00

Modalitati de livrare - IT Direct

Pentru comenzile cu o valoare totala de peste 300,00 lei livrarea se face in mod gratuit oriunde in tara.

Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (Fan Courier). Programul de livrari in Bucuresti este intre orele 09:00 - 16:00, iar in tara intre orele 10:00 - 16:00.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Pentru produsele pentru care magazinul nu ofera livrare gratuita, costul livrarii este:

- in tara - 15 RON pentru primul kg si cate 1 RON pentru fiecare kg suplimentar. In cazul expeditiilor in afara retelei Urgent Curier se adauga 1 RON pentru fiecare km efectuat.

- in Bucuresti -  8 RON pentru primul kg si cate 1 RON pentru fiecare kg suplimentar. 

Costul asigurarii coletului este de 1% din valoarea totala.

Reprezentantii companiilor pot ridica marfa de la sediul IT Direct numai in baza imputernicirii si stampilei societatii.

Pentru toate produsele aflate in stoc termenul de livrare este de 24 de ore lucratoare de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 17:00.

LA PRIMIRE VA RUGAM SA VERIFICATI INTEGRITATEA COLETULUI (EXISTENTA BANDEI ADEZIVE IT DIRECT) SI CONTINUTUL ACESTUIA INAINTE DE A SEMNA DE PRIMIRE.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 03.07.2020